Search Here!

Khamis, Ogos 13, 2009

Hitman 2 : Silent Assasin (Games)

Hitman kembali dengan sekuelnya iaitu "Hitman 2 - Silent Assasin"

game nih memang best, dengan extra feature untuk pilih mod pandangan .
Kalau suka maen Counter strike, korang leh tukar jadi First Person View,
kalau suka tengok action dier, tukar jadi 3rd Person view..


Dan yang paling best, game ini jugak melibatkan Malaysia....
amacam, syok tak..?

cam biasa, ada gambar yang disediakan

Image 

Image

Image

Image

nih link download dia....

http://rapidshare.com/files/245065258/H2SA.part1.rar
http://rapidshare.com/files/245073826/H2SA.part2.rar
http://rapidshare.com/files/245086306/H2SA.part3.rar
http://rapidshare.com/files/245087663/H2SA.part4.rar

by the way, korang kena tukar extension file yang korang download tu jadi ".iso"


Baca Sampai Habis....

Hitman : Codename 47 (Games)

Hitman nih menceritakan pasal seorang pembunuh upahan yang diupah oleh Agency, sebuah pertubuhan pembunuh upahan (Tak silap akulah... :D).

game nih full 3d, best & mencabar..
antara game kegemaran aku...

nih antara gambar-gambar in-game ....
Image

Image

Image

Image


OK.... ni dia link ntok download game nih...
enjoy...


http://rapidshare.com/files/245053344/HC47.part1.rar
http://rapidshare.com/files/245057511/HC47.part2.rar


Baca Sampai Habis....